085 - 483 602 9 info@veba-energie.nl

Besparen met
zonnepanelen?

Direct inzicht in uw situatie met een GRATIS opbrengstrapport
van Veba Zonnestroom!

VRAAG NU GRATIS AAN!

Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en ontvang een vrijblijvend rapport in uw mailbox of in uw brievenbus!

Uw situatie; hoe zijn de prestaties van de panelen op uw dak?

Omdat niet iedere situatie geschikt om volledig rendement te generen met uw zonnepanelen wordt de betreffende situatie goed bekeken. Met speciale software wordt gekeken wat de panelen over de maanden van het jaar opbrengen. Dit wordt bepaald aan de hand van de zoninstraling en het hoogteprofiel van uw dak.

Uw ontwerp; een weergave van de panelen op het dak van uw bedrijfspand!

Om u vooraf een goed beeld te geven hoe de panelen op uw dak komen te liggen wordt er een weergave gemaakt van de panelen op uw dak. Dit doen we met de data die verkrijgbaar is via Google Maps. De panelen worden ingetekend op uw dak en er wordt rekening gehouden met eventuele dakramen, lichtkoepels of aflopende daken. De software geeft hierna direct aan of de panelen optimaal presteren.

Ga voor een duurzame besparing op uw energiekosten! Kies voor zonnepanelen!

Bekijk onze video en weet exact hoe het proces omtrent zonnepanelen verloopt. Interesse? Wij creeren een rapport volledig afgestemd op uw situatie en uiteraard… geheel GRATIS en vrijblijvend!

Uw materialen; kwalitatieve materialen zorgen voor een optimaal rendement.

Voor een optimaal rendement is de kwaliteit van de panelen zeer belangrijk. Veba levert en monteert dan ook alleen panelen, omvormers en optimizers die voldoen aan de wettelijke keurmerken (KEURMERKEN NOEMEN) en welke vallen onder de Nederlandse garantievoorwaarden. Daarnaast maken wij gebruik van zonnepanelen van het NL-merk ‘Denim’. Omvormers en optimizers worden geleverd van het merk ‘Solar Edge’ dat zich de afgelopen jaren heeft bewezen.

Lease & Zonnegarant; lease voor een vast bedrag, zonnegarant

Vindt u de investering in zonnepanelen te groot? Dan bieden wij de mogelijkheid om uw zonnepanelen te leasen tegen een vast bedrag per maand. Deze mogelijkheid bieden wij aan tegen zeer gunstige voorwaarden en rentepercentages. Iedere door Veba geplaatste installatie zal daarnaast ook worden aangemeld bij Stichting Zonnegarant. Hiermee wordt uw installatie gemonitord zodat de panelen optimaal presteren volgens de vooraf gecomuniceerde richtlijnen.

Duurzame stroom en gas!

Veba Energieservice biedt niet alleen kwalitatieve zonnepanelen. Ook bieden wij duurzame stroom en CO2 gecompenseerd gas aan voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Hiermee bieden we een totaalpakket voor al uw energiezaken

Bekijk onze tarieven

Persoonlijke adviseur - Veba Zakelijk

Persoonlijke adviseur

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij komen dan ook graag bij uw langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en geven advies op locatie. Daarnaast is deze persoonlijke adviseur beschikbaar voor al uw vragen. 

Maak kennis met Veba Energie

Persoonlijke adviseur - Veba Zakelijk

Mijn Veba – snel geregeld!

Iedere klant zowel zakelijk als particulier, heeft de mogelijkheid om in te loggen in een persoonlijke omgeving. Al uw gegevens zoals; contractnummer, leveringsadres en uw maandelijkse verbruikt zijn hierin in te zien.

Contact met onze klantenservice 

Interesse in  zonnepanelen op uw dak?

Vragen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!