Inzicht in het rendement van uw zonnepanelen met een

Opbrengstrapport

Veba Zonnepanelen

Rendement van uw zonnepanelen, direct inzicht met een opbrengstrapport op maat!

De ligging van uw dak bepaald voor het grootste gedeelte de opbrengst en rendement van uw zonnepanelen. Om hier goed inzicht in te krijgen wordt er vooraf een inschatting gemaakt van deze essentiële aspecten. Dit wordt gedaan door een ‘opbrengstrapport’ te maken, hierin komen de volgende elementen aan bod;

Zoninstraling en hoogteprofiel - Veba Zonnepanelen

Direct zicht op...

uw situatie

Hierin wordt uw situatie onder de loep genomen. Door middel van de data welke in Google Maps beschikbaar is wordt uw dak bekeken en gekeken hoe de ligging van uw dak is. Ook wordt de prestatie van het zonnepanelensysteem in kaart gebracht en weergegeven over de maanden van het jaar, zodat u direct kunt zien wat, de panelen wanneer opleveren. In een hoogtefoto wordt vervolgens inzicht gegeven in de zoninstraling en hoogteprofiel.

ingetekend op uw dak...

uw ontwerp

Hoe de panelen op uw dak komen te liggen wordt hierin kenbaar gemaakt. De panelen worden op uw dak ingetekend en zo heeft u direct een visuele weergave van uw zonnepaneleninstallatie.

Weergave zonnepanelen - Veba Zonnepanelen
Hoogwaarde materialen met Nederlandse garantievoorwaarden - Veba Zonnepanelen

hoogstaande kwaliteit...

uw materialen

De materialen die worden gebruikt zoals; panelen, omvormers en optimizers komen hierin aan bod. Veba Zonnepanelen werkt alleen met hoogwaardige producten met Nederlandse garantievoorwaarden, om zo het rendement te garanderen. Wij geven dan ook 10 jaar garantie op de volledige installatie.

Zonnepanelen lease
Veba Zonnepanelen biedt u ook de mogelijkheid om uw zonnepanelen zakelijk af te nemen in een leaseconstructie. De installatie kan dan worden geleast voor een vast bedrag per maand.

Zonnegarant
Uiteraard wilt u weten wat uw zonnepanelen u daadwerkelijk opleveren, maar hier niet iedere dag mee bezig zijn. Daarom maken wij gebruik van Stichting Zonnegarant. Met de tool van deze stichting worden uw zonnepanelen 24/7 gemonitord. Zo wordt ieder aspect dat invloed heeft op het rendement direct opgemerkt en kunnen we hier direct actie op ondernemen.

Opbrengstrapport - Veba Zonnepanelen

Gratis en vrijblijvend

opbrengstrapport voor uw situatie

Onze adviseurs geven u direct inzicht in uw situatie door een opbrengstrapport op maat te creëren.

Zonnepanelen lease

Zakelijk zonnepanelen leasen tegen een vast bedrag per maand

Veba Zonnepanelen biedt u zakelijk ook de mogelijkheid om uw zonnepanelen te leasen voor een vast bedrag per maand. Zo profiteert u direct van het rendement van zonnepanelen op uw bedrijfspand zonder dat hier een investering tegenover staat. Leasen kan bij Veba Zonnepanelen daarnaast tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Zo least u de volledige installatie al tegen een rentepercentage vanaf 1,65%. De looptijd kiest u zelf en nadat deze looptijd is verstreken bent u zelf volledig eigenaar van de complete installatie. Onze adviseur maakt voor u graag een vrijblijvende berekening om zo uw maandlasten te bepalen.

Ja, ik wil meer informatie over zakelijk zonnepanelen kopen of leasen!

Laat uw gegevens achter in het formulier hiernaast dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om, uiteraard vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Veba Zonnepanelen werkt alleen met hoogstaande producten. Deze producten vragen dan ook om hoogwaardige installatie. Hiervoor werken wij alleen maar met erkende installateurs welke de benodigde certificaten hebben behaald. Vanaf de levering van de zonnepanelen tot en met de registratie zijn onze installateurs betrokken bij het proces en kunt u terecht met vragen omtrent de installatie. Na het opleveren van de installatie geven onze installateurs uitleg over uw installatie en registreren de panelen voor teruglevering. Mocht u Zonnegarant op uw panelen hebben toegepast dan zorgt de installateur dat deze wordt geactiveerd.

Om u een beeld te geven van hoe dit in zijn werk gaat hebben we voor uw een voorbeeldrapport opgesteld. Bekijk het rapport hier.

Wij verzorgen

Vakkundige installatie door erkende installateur

Ons team

Maak kennis met onze adviseurs