zakelijk zonnepanelen leasen

KOPEN OF LEASEN?

Veba Zonnepanelen

Zakelijk zonnepanelen kopen of leasen met aantrekkelijke voorwaarden!

Veba Zonnepanelen maakt het voor u mogelijk uw zonnepanelen zakelijk te kopen of te leasen. Uw bedrijfspand is, in veel gevallen uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Om er echter zeker van te zijn dat uw bedrijfspand geschikt is voor zonnepanelen maakt een adviseur een rapport dat u inzicht geeft in uw persoonlijke situatie.

Een adviseur komt graag bij uw langs om een inventarisatie te maken. Onze adviseur geeft u advies over het opwekken van zonne-energie met uw eigen zonnepanelen. Unieke software welke ontwikkeld is aan de TU Delft laat zien of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, dit rapport geeft u onder andere inzicht in de volgende aspecten;

Zonnepanelen zakelijk leasen - Veba Zonnepanelen  Visuele weergave met 3D ontwerp
Zonnepanelen zakelijk leasen - Veba Zonnepanelen  Zoninstraling en hoogteprofiel
Zonnepanelen zakelijk leasen - Veba Zonnepanelen  Gebruikte materialen
Zonnepanelen zakelijk leasen - Veba Zonnepanelen  Aanbod voor lease
Zonnepanelen zakelijk leasen - Veba Zonnepanelen  Monitoring van uw panelen

Wij geven graag

Vrijblijvend advies over
zakelijk zonnepanelen kopen

Vakkundige...

montage van uw zonnepanelen

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage van uw zonnepanelen installatie. Zo hoeft u alleen maar te genieten van de zon!

Zonnepanelen lease

Zakelijk zonnepanelen leasen tegen een vast bedrag per maand

Veba Zonnepanelen biedt u ook zakelijk de mogelijkheid om uw zonnepanelen te leasen voor een vast bedrag per maand. Zo profiteert u direct van het rendement van zonnepanelen op uw bedrijfspand zonder dat hier een investering tegenover staat. Leasen kan bij Veba Zonnepanelen daarnaast tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Zo least u de volledige installatie al tegen een rentepercentage vanaf 1,65%. De looptijd kiest u zelf en nadat deze looptijd is verstreken bent u zelf volledig eigenaar van de complete installatie. Onze adviseur maakt voor u graag een vrijblijvende berekening om zo uw maandlasten te bepalen.

Ja, ik wil meer informatie over zakelijk zonnepanelen kopen of leasen!

Laat uw gegevens achter in het formulier hiernaast dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om, uiteraard vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Veba Zonnepanelen werkt alleen met hoogstaande producten. Deze producten vragen dan ook om hoogwaardige installatie. Hiervoor werken wij alleen maar met erkende installateurs welke in het bezit zijn van de benodigde certificaten. Vanaf de levering tot aan de registratie zijn onze installateurs betrokken bij het proces en kunt u terecht met al uw vragen omtrent uw zonnepanelen. Na het opleveren van de installatie geven onze installateurs uitleg over uw installatie en registreren de panelen voor teruglevering. Mocht u Zonnegarant op uw panelen hebben toegepast dan zorgt de installateur dat deze wordt geactiveerd.

Om u een beeld te geven van hoe dit in zijn werk gaat hebben we voor uw een voorbeeldrapport opgesteld.

Wij verzorgen

Vakkundige installatie door erkende installateur

Ons team

Maak kennis met onze adviseurs