advies, montage en monitoring

Zonnepanelen Ede

Het dak van uw woning of bedrijfspand in Ede is geld waard! Duurzame stroom met Veba Zonnepanelen.

De zon is een duurzame bron, en zorgt ervoor dat er op een duurzame en veranwoorde manier stroom opgewekt kan worden. Hiermee bespaart u op uw energierekening en houdt u rekening met het milieu. Veba Zonnepanelen levert, installeert en monitort de prestaties van uw zonnepaneleninstallatie in Ede.

Inzicht in het rendement van uw dak in Ede?

Veba Zonnepanelen maakt gebruikt van innovatieve software waarmee het dak van uw woning of bedrijfspand in kaart wordt gebracht en u hiermee direct inzicht krijgt in het rendement van uw dak! Wij maken hiervoor gebruik van de software van Solar Monkey. In een volledige analyse welke volledig is afgestemd op uw situatie laten wij u alle aspecten zien welke belangrijk zijn voor de prestaties van uw installatie. In de analyse die wij op locatie maken, komen aspecten zoals; situatie, ontwerp, materialen en kosten en opbrengsten naar voren.

Bekijk ons voorbeeldrapport om een beeld te krijgen welke aspecten er in het rapport worden behandeld. Bekijk hier ons voorbeeldrapport.

Opbrengstrapport - Veba Zonnepanelen

Kwalitatieve zonnepanelen Ede!

Veba Zonnestroom levert panelen van het merk DENIM. DENIM is een Nederlands merk waardoor communicatie en service soepel volgens de Nederlandse richtlijnen verlopen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en een snelle service garanderen. Daarnaast biedt dit bedrijf 15 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen en 25 jaar lineaire vermogensgarantie. Ook werken wij met een erkend-installateur welke de volledige installatie op zich neemt.

Zonnestroom met zekerheid!

Voor de monitoring van uw zonnepanelen werken wij samen met Stichting Zonnegarant. De opbrengsten van uw installatie worden gemonitord, zo kan er snel gehandeld worden bij eventuele defecten in de zonnepanelen, omvormers of optimizers. Uw panelen worden op afstand vergeleken met wat deze daadwerkelijk op zouden moeten leveren op basis van de, aan de TU Delft ontwikkelde rekenmodellen.

Zonnepanelen Ede laten plaatsen?

Wilt u meer weten over zonnepanelen en wat deze voor uw specifieke situatie kunnen opleveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvend opbrengstrapport aan! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Ede toe te lichten!

Ons team

Maak kennis met onze adviseurs