085 - 483 602 9 info@veba-energie.nl

Leasen van uw
zonnepanelen 

Lease uw zonnepanelen-installatie tegen aantrekkelijke voorwaarden en een vast bedrag per maand!

Geen grote investering

Een groot voordeel van het leasen van uw zonnepanelen-installatie is dat er vooraf geen grote investering nodig is. Zo profiteert u direct van de opbrengst zonder een grote investering te hoeven doen! 

Vast bedrag per maand

Vooraf wordt door onze adviseur gekeken of lease aantrekkelijk voor u is. Ook wordt het maandbedrag voor u in kaart gebracht. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en zijn er geen verassingen achteraf!

Direct profiteren

Door middel van het leasen van zonnepanelen profiteert u direct van de opbrengsten van uw installatie. U kunt immers direct een fors bedrag besparen op uw energierekening en zo direct profiteren van uw panelen.

Zonnepanelen kopen of leasen met aantrekkelijke voorwaarden!

Veba Zonnestroom maakt het voor u mogelijk om uw zonnepanelen zakelijk te kopen of te leasen. Uw bedrijfspand is, in veel gevallen uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u opziet tegen de grote investering die hier tegenover staat. Daarom bieden wij in samenwerking met diverse partijen de mogelijkheid om uw zonnepanelen-installatie te leasen voor een vast bedrag per maand en tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Vrijblijvend advies over het leasen van zonnepanelen!

Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden komen adviseurs graag bij u langs om een inventarisatie te maken van de situatie. Zo bekijk ze de ligging, dakconstructie etc. om u zo een gerichte offerte te kunnen afgeven. Door middel van onze ‘Zon-Presentatie’ geven we u een beeld van de besparing die het leasen van zonnepanelen u op kan leveren ten opzichte van uw huidige energiekosten.

Zonnepanelen leasen: U least uw installatie al tegen 1,65% rente.

Leasen kan bij Veba Zonnestroom tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Zo least u een volledige installatie al tegen een rentepercentage van 1,65%*. De looptijd kiest u zelf en nadat deze looptijd is verstreken ben u zelf volledige eigenaar van de complete installatie. Onze adviseur maakt graag een vrijblijvende berekening om zo uw maandlasten te bepalen. Zonnepanelen in regio Ede of nabij Veenendaal? Kies voor Veba Zonnestroom.

*Voorwaarden van Energiefonds Utrecht zijn van toepassing. Overige provincies op aanvraag.

De voordelen van Veba Zonnestroom:

Duurzame stroom en gas!

Veba Energieservice biedt niet alleen kwalitatieve zonnepanelen. Ook bieden wij duurzame stroom en CO2 gecompenseerd gas aan voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Hiermee bieden we een totaalpakket voor al uw energiezaken

Bekijk onze tarieven

Persoonlijke adviseur - Veba Zakelijk

Persoonlijke adviseur

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij komen dan ook graag bij uw langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en geven advies op locatie. Daarnaast is deze persoonlijke adviseur beschikbaar voor al uw vragen. 

Maak kennis met Veba Energie

Persoonlijke adviseur - Veba Zakelijk

Mijn Veba – snel geregeld!

 Iedere klant zowel zakelijk als particulier, heeft de mogelijkheid om in te loggen in een persoonlijke omgeving. Al uw gegevens zoals; contractnummer, leveringsadres en uw maandelijkse verbruikt zijn hierin in te zien.

Contact met onze klantenservice 

Interesse in  zonnepanelen op uw dak?

Vragen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!